Dăruieşte cu smerenie şi primeşte cu generozitate!

A dărui este o artă de a crea punţi spre inimile celorlalţi. A primi cu inima deschisă presupune accesarea celei mai intime disponibilităţi de receptivitate, recunoştinţă şi iubire. Darurile pe care vi le punem la dispoziţie pe această pagină sunt remedii şi adjuvante menite să aducă armonie, vindecare, împlinire şi bucurie celor dragi ai voştri, cărora intenţionaţi să le oferiţi.

Specificul acestor daruri ţine de caracterul lor personalizat în acord cu identitatea cea mai intimă a persoanei către care se îndreaptă şi vor fi create pe baza numelui de botez şi a datei de naştere a respectivei peroane. O altă trăsătură a acester daruri este că prin ele vă propunem o reconactare la energia vindecătoare a naturii. Astfel, vă punem la dispoziţie cristale, minerale, uleiuri esenţiale şi ceaiuri din plante sacre îmbinate în mod personalizat nevoilor fiecăruia dintre voi, în conformitate cu tradiţiile vindecătoare şi spirituale strămoşeşti.

Pachete personalizate în funcţie de data naşterii şi de prenumele persoanei căreia îi este destinat darul, conţinând cristale, minerale, uleiuri esenţiale, ceaiuri din plante sacre, mandale de lumină, astrograme, mit personal, mantre personalizate şi lista poate continua.
În funcţie de preferinţe, produsele noastre pot fi comandate separat sau pe pachete personalizate conform cerinţelor şi nevoilor voastre.
Aceste daruri vor ajunge la tine ambalate sub formă de cadou, cu multă creativitate şi dăruire.

Iată câteva dintre ideile pe care ţi le punem la dispoziţie pentru vindecare, inspiraţie, armonizare şi reconectare la frumuseţea şi energia vindecătoare a naturii:

Bolul cu mesaje de la îngeri conține 33 de răvașe care îți vor aduce gânduri de lumină, armonie, iubire și pace atunci când cauți inspirație pentru zilele tale sau când ai o anumită dilemă. Totodată, fiind deosebit de decorativ, împodobit cu fulgi diafani, în culori suave, bolul cu mesaje de la îngeri va aduce o atmosferă serenă şi creativă locuinţei tale.

Este, în acelaşi timp, şi un cadou plin de candoare ce va aduce adierea unei aripi de înger persoanelor dragi din jurul tău. Preț: 65 RON.

Bolul Zeiţei Afrodita

Pentru o baie relaxantă şi înmiresmată, ţi-am pregătit bolul zeiţei Afrodita. Acesta conţine un mix tandru de arome, plante vindecătoare, petale de flori, inimi de trandafiri, coral natural şi sare de Himalaya îmbrățișată în notele parfumate ale uleiurilor esențiale de iasomie, neroli, flori de portocal, ylang-ylang, trandafir, mosc și piersică. Beneficiile îmbăierii cu acest complex de ingredinte sunt: relaxarea, purificarea (inclusiv la nivel energetic), reconectarea la natura seducătoare a feminităţii tale, activarea senzualităţii, cât şi un răsfăţ delicat al simţurilor tale.

Ritualul îmbăierii constă în următoarele etape:
– aprinde 3, 7 sau 9 lumânări în jurul căzii;
– alege un fond muzical cât mai relaxant şi inspirant, conform gusturilor tale;
– revărsă conţinutului din Bolul Afroditei în apa din cada de baie deja potrivită la o temperatură plăcută şi confortabilă;
– setează-ţi o intenţie (poate fi de purificare, echilibrare, vindecare, revigorare, trezirea simţurilor, activarea senzualităţii, chemarea iubirii, reconectarea cu bucuria de trăi, onorarea propriei feminităţi, celebrarea frumuseţii personale);
– intră în apă şi lasă-te îmbrăţişată de miresmele florilor, savurează textura delicată a petalelor pe pielea ta, conectează-te la zeiţa interioară şi bucură-te de vizualizarea intenţiei tale ca şi cum ar fi deja împlinită. Poţi rămâne în apă până la 20 de minute. Răsfăţ cât mai plăcut, urmaşă a Afroditei!
Prețul bolului este de 70 RON.

Bol cu intenţii vindecătoare

Bolul conţine 22 de intenții vindecătoare şi este decorat cu bobițe de cafea, batoane de scorțișoară, felii uscate de măr, lime și portocală pentru a aduce un plus de aromă, culoare și inspirație dimineților tale. Este recomandat să tragi pe rând câte un bilețel în fiecare dintre cele 22 de dimineți, consecutiv. 21 de zile cuprinde un ciclu integral de iniţiere şi restartare energetică şi spirituală, iar ziua a 22-a reprezintă angajamentul de a păşi pe calea libertăţii. Bilețelul extras dimineața te va însoți apoi pe tot parcursul zilei și îl poți reciti din când în când ca pe o mantră până când simți că ai integrat pe deplin mesajul său. Fiecare bilețel îți va indica și o anumită tehnică de respirație pe care ar fi ideal să o practici cât mai des pe parcursul zilei respective. După cele 22 de zile de lucru cu aceste intenții vindecătoare, poți celebra printr-un ritual personal (dans, desen, poem, rugăciune, etc.) încheierea etapei anterioare din viața ta și te poți pregăti să primești cu inima deschisă primii muguri ai schimbării spre care tocmai ai pășit.
Prețul bolului este de 60 RON.

Bolul prosperităţii conține un mix de semințe colorate și vesele și o lumânărică tip pastilă. Pentru a atrage abundența în căminul tău, este recomandat să amplasezi bolul în sectorul de sud-est al locuinței și să aprindzi zilnic o lumânare în interiorul lui timp de 21 de zile, setându-ţi intenția de a chema belșugul în viața ta. În a 22 zi poţi face o baie turnând conținutul bolului în cadă și vizualizând cum integrezi cât mai profund sentimentul propriei prosperități sau poţi crea o mandală cu semințele din bol, în funcție de cum te inspiră propria creativitate.
Prețul bolului este de 45 RON.

Colecţia de ceaiuri „Alergând cu lupii”

Colecția de ceaiuri pe care ți-o propunem are la bază ideea de a activa în ființa ta diferitele valențe ale unor energii arhetipale fundamentale. Folosind vechi rețete șamanice, îmbinăm cu grație proprietățile vindecătoare ale unor plante sacre, cu bucățele de fructe uscate, condimente, petale de flori, mirodenii și plante aromatice.


Revenim în curând cu lista detaliată a ceaiurilor din colecția noastră „Alergând cu lupii”.

Totodată putem crea remedii cu cristale, săruri, uleiuri esenţiale, plante, mirodenii şi ceiuri personalizate în funcţie de profilul şi problematica fiecărei persoane.

Sticluțele cu cristale semiprețioase și diferite combinații de uleiuri esențiale au diferite beneficii specifice:
– armonizarea căminului
– conectarea la sentimentul de pace și serenitate
– vindecare accelerată
– protecție energetică
– somn liniștit
– atragerea prosperității
– îmbunătățirea stimei de sine
– succes și magnetism

    Comentează