Luna Lupului – cheamă-ţi haita aproape!

În mitologia amerindiană, luna ianuarie este considerată ca plină de provocări specifice oricărui nou început şi mai este cunoscută drept „luna lupului”. Prima Lună Plină din ianuarie împrumută acest simbol, cu scopul de a ne transmite că nu suntem singuri şi că nu trebuie să înfruntăm greutăţile fără sprijin.

Ce simbolizează Luna Plină a Lupului? Strigătul unui lup la lună este simbolul unui strigăt de ajutor şi încurajează conştientizarea faptului că a cere ajutorul nu este un semn de slăbiciune.
Acum este momentul să descoperim puterea haitei, puterea lui “împreună”. Urletul este un liant social pentru haită. Poate fi un fel de anunt pentru a localiza şi strange la un loc membrii dispersaţi ai haitei.

Anul 2018 debutează sub călăuzirea unei Super Luni pline în Rac ce este însoţită de aspecte astrale care generează configurţii extreme de puternice, aşa cum însăşi lumina şi dimensiunea ei vor fi percepute mai mari decât de obicei.

Această Lună plină semnalează faptul că a venit vremea să ne strângem “haita” laolaltă, să conştientizăm care sunt aspectele, faţetele şi membrii ce o compun. Cine sunt cu adevărat aliaţii noştri din interior sau din exterior? Care ne sunt ghizii, modelele şi protectorii văzuţi sau nevăzuţi?

Care sunt energiile pe care ne putem baza atunci când ne e greu? Care sunt pericolele pe care le avem de înfruntat şi cine ne sunt adversarii?

Este momentul să ne deschidem ambasadele şi să semnăm pactul de alianţă cu viaţa, cu lumea, cu divinul. E momentul să primim de partea noastră orice sprijin, orice mesaj sau orice nou aliat ca pe un dar trimis de Univers pentru călăuzirea noastră pe calea pe care o avem de parcurs în noul an. A venit vremea să ne chemăm strămoşii lângă noi şi să ne împărtăşim din puterea şi înţelepciunea lor cu respect şi recunoştinţă.

Unii dintre membrii haitei sunt poate încă adormiţi în noi. E vremea să-i trezim şi să-i aducem la viaţă. Să le amintim că avem nevoie de ei pentru a putea izbândi. E momentul să trezim toată puterea care doarme încă în noi. Avem nevoie să ne lăsăm inspiraţi de urletul lupului şi de dansul lui sub luna plină pentru a putea readuce la viaţă tot potenţialul nostru latent.

Ca atare, vă invităm să ne alăturăm împreună într-un ritual de celebrare a vulnerabilităţii noastre, a încrederii de a cere sprijin şi a deschiderii de a primii cu inima şi braţele larg deschise ajutorul şi darurile vieţii. Vom călători cu ajutorul imaginaţiei ghidate spre tărâmurile sălatice şi încă virgine ale sufletului nostru.

om descoperi resursele şi aliaţii care ne aşteaptă acolo. Vom îmblânzi ce avem de îmblânzit în noi, ne vom lua în stăpânire ceea ce ne aparţine de drept. Vom cânta, vom dansa şi vom aprinde în inimile noastre flacăra călăuzitoare asemeni unui far care să ne aducă aproape toţi ghizii şi aliaţii de care avem nevoie în călătoria noastră prin anul ce tocmai începe.

Fie ca haita să se adune întreagă!

Vă aşteptăm cu drag şi bucurie,
Monica Daniela Găitănaru şi
Corina Pîrşean
La Casa Mărgărit, Strada Mărgăritarelor, 7
Pe 2 ianuarie 2018, de la ora 18:30
Contribuţia pentru participare este 100 ron
Înscrierile se fac la:
monica@ritualuridetrecere.ro
corina@ritualuridetrecere.ro

Comentează