Răsaduri de lumină pentru 2018

Pe 17 Decembrie plantăm semințele intențiilor pentru 2018. Vom lucra asupra celor 3 chei care ne pot ajuta să transmutăm un vis în realitate:

– intenția -> clarificare, formulare, infuzare cu energie, deschiderea porților spre realitate, dizolvarea obstacolelor interioare în calea împlinirii intenției;
– încrederea -> explorarea credințelor limitative, identificarea aliaților de încredere care ne pot susține în realizarea propriilor vise, accesarea credinței;
– atenția -> activarea stării de prezență, conștiență și asumare a fiecărui pas necesar pentru înfăptuirea intenției, urmărirea semnelor și a mesajelor subtile care ne pot călăuzi rezultatele pe care le vizăm, accesarea resurselor ajutătoare.

Procesul va fi profund experiențial. În cadrul atelierului vom folosi tehnici proiective, lucru corporal, instrumente creative și ritualice, meditație și vizualizare.

Facilitatori:

Monica Daniela Găitănaru – psihoterapeut și formator
Corina Pîrșean – psihoterapeut și formator

Contribuția pentru participare: 150 RON

Înscrieri la: monica@ritualuridetrecere.ro, corina@ritualuridetrecere.ro, (0746)107106, (0724) 383 653.

Recomandăm ca în cadrul atelierului să purtați îmbrăcăminte și încălțăminte comodă, care să permită lejeritatea mișcărilor și libertatea de exprimare. E important să aduceți cu voi și o eșarfă. Totodată, un carnețel pe care să vă puteți nota descoperirile ar fi binevenit.

Vă așteptăm cu emoție și bucurie!

Comentează