Ritual pentru Eclipsa de Soare din 5 ianuarie 2019

Eclipsele de soare reprezintă un moment prielnic pentru schimbări majore, pentru a porni pe un nou drum sau pentru a îți găsi curajul să te duci după ceea ce îți place și îți dorești de multă vreme.
Eclipsa de Soare din 5 spre 6 ianuarie 2019 reprezintă (conform astrologyking.com) un prilej excelent pentru a începe sau a crește un proiect de afacere. Este un moment ideal pentru proiectele creative, musicale și artistice, dar încurajează și generozitatea și actele de caritate.
Această eclipsă are o influență pozitivă, în special datorită alinierii armonioase cu strălucitoarea stea Vega, din constelația Lira. Această stea masivă de un safir pal are o influență optimistă, generoasă, creativă și poetică, ce este amplificată în timpul eclipsei și de aspectul pozitiv pe care îl face cu Neptun.
Astfel, eclipsa de Soare din ianuarie 2018 este ideală începerea sau extinderea unei afaceri. Majoritatea încercărilor de afaceri noi eșuează pe parcursul primului an de derulare, dar Saturn conjunct eclipsei solare cu steaua Vega îmbunătățește șansele de succes pe termen lung. Mari satisfacții și împliniri, cât și independența financiară sunt rezultatele posibile oricărui drum început în preajma acestei eclipse, cu condiția să luăm în serios, în mod etic și moral, cu armonie și simț al proporțiilor acest nou început.
Eclipsa solară situată între Saturn și Pluto favorizează afacerile serioase, dar și afacerile de amploare. Sextilul lui Saturn cu Neptun încurajează abordările idealiste și face să fie mai ușoară transformarea viselor în realitate.
Ca atare, vă invit să ne conectăm conștient la semnificațiile și oportunitățile pe care Universul ni le deschide prin intermediul acestei eclipse de soare. Vă propun o întâlnire caldă și relaxată în cadrul căreia să aruncăm năvoadele spre viitor cu ajutorul mijloacelor creative și vizualizării.
Vom desena împreună harta, itinerariul și portretul nostru în momentul ajungerii la destinația intențiilor proiectate. Vom lăsa muzica să trezească în noi bucuria avântării la drum și dansul să dinamizeze în tot trupul energia noului început. Cu alte cuvinte, vom folosi pentru a pune temelia noului an fix instrumentele creatoare pe care ni le propune această eclipsă de Soare prin alinierea sa la steaua Vega.
Dacă vrei să participi la această întâlnire cu tine și cu povestea care te așteaptă să-i dai viață, scrie-mi la monica@ritualuridetrecere.ro sau la monica@psihologieanalitica.ro și îți voi transmite detaliile. Între timp, pășește cu grație spre noul an! 😊

Comentează