Tăierea cordonului eteric. Un ritual care ne influenţează enorm viaţa

Pe cât de fascinant, pe atât de ciudat este cum rămânem conectaţi cu anumiţi oameni şi, uneori, aceştia chiar ne controlează emoţiile, stările, reacţiile.

Această legătură nevăzută sau conexiunea pe care o avem cu unii oameni este produsă de un cablu invizibil “eteric” sau „ombilical”.

De exemplu, el apare când suntem îndrăgostiţi de cineva, când avem o relaţie romantică. În aceste episoade stimulăm un cablu de energie cu persoana cu care suntem în conexiune. Iar acest cablu devine din ce în ce mai puternic pe măsură ce împărtăşim cu cel de care ne-am îndrăgostit emoţii, gânduri, sentimente, experienţe.  Prin interacţiunea constantă cu o persoană, întărim legătura nevăzută de energie.

Scriitorul spiritual Doreen Virtute descrie această legătură ca un furtun care leagă doi oameni şi prin care aceştia fac transfer de energie.

Există momente în viaţa noastră când simţim ce i se întâmplă partenerului nostru fără ca măcar să ne fi spus ceva unui altuia. Datorită acestui cordon eteric, are loc între noi o comunicare de înaltă frecvenţă şi, de aceea, simţim ceea ce nu se spune prin cuvinte. Seamănă cu un fel de telepatie, dacă nu chiar asta este.

Deşi pare o binecuvântare, cordonul eteric are şi faţadele lui periculoase, datunci când împărtăşim un cordon „ombilical” cu cineva cu care nu suntem apropiaţi sau nu suntem în relaţii armonioase. Atunci, ce facem?

Când suntem conectaţi la cineva pe care îl iubim, avem un schimb de ernergie pozitivă, vibrantă, dar când cordonul invizibil apare între noi şi o persoană pe care nu o simpatizăm, atunci simţim că sentimentele şi emoţiile noastre sunt controlate sau, mai rău, energia noastră se scurge, risipindu-se.

În general, ne dăm seama de existenţa acestui cablu energetic când îl împărtăşim cu cineva cu care avem o legătură emoţională puternică, pe care o conştientizăm. Însă, sunt unii oameni în raport cu care nu realizăm ce mult ne impactează sau că au început deja să ne manipuleze gândurile şi emoţiile. În unele situaţii, începem să trăim frici sau  obsesii pe termen lung faţă de aceste persoane, şi… nu este deloc bine.

Practic, cineva ne accesează câmpul energetic fără permisiunea noastră.

Ce facem?

Aici începe etapa aceea definitorie marcată de tăierea cordonului/ cablului eteric – când ne eliberăm de modelele negative, de energiile nesănătoase şi economisim energie pentru cei pe care îi iubim.

Tăierea cablului invizibil este foarte benefică pentru că eliberează câmpul energetic din jurul nostru şi face loc unor noi oportunităţi pozitive. Simţim că am reuţit să tăiem cordonul când ne simţim reenergizaţi, iar în sufletul nostru prevalează un sentiment de pace şi linişte.

Cum tăiem cablul eteric – ritual

Nu este foarte simplu, însă este posibil, avem nevoie de puţin timp pentru a parcurge câţiva paşi eliberatori, pe care dacă îi urmărim cu implicare, vom reuşi să ne descătuşăm din ancorele oricărui cordon negativ:

  1. Pentru început, găsim un loc unde putem sta singuri, fără nicio perturbare din exterior.
  2. Apoi, ne relaxăm prin respiraţii profunde – inspirăm/ expirăm profund.
  3. Când suntem complet relaxaţi, închidem ochii şi chemăm, imaginându-ne îngerii sau ghizii spirituali care ne pot oferi sprijin în acest proces.
  4. Când simţim prezenţa îngerului sau îngerilor care ne ghidează, recităm mantra de mai jos:
  5. “Dragi îngeri călăuzitori, vă cer ajutorul pentru a mă vindeca şi pentru a mă elibera de orice energie negativă care mă trage înapoi, prin tăierea cordoanelor eterice. Vă rog eliberaţi-mă de toate cablurile care sunt ataşate de mine şi care nu sunt încărcate cu energie pozitivă, iubire şi lumină! Odată ce cordoanele sunt eliberate, înconjuraţi-mă cu lumină pozitivă şi vindecătoare care să mă protejeze de toate ataşamentele/ cordoanele eterice negative din viitor. Mulţumesc!”
  6. Vizualizăm, cu ochii închişi, cum cablurile sunt eliberate, iar în cazul în care apar încă ataşate de noi, repetăm mantra din nou şi din nou, până ne eliberăm de toată energia negativă.

Nu există o cale corectă sau greşită de a săvârşi acest ritual, dacă el este realizat din suflet, cu dedicare.

După ce am finalizat ritualul, eliberăm împrejurimile şi facem o baie cu apă caldă, într-o atmosferă confortabilă şi senină.

Dacă ne simţim mai energizaţi, mai echilibraţi şi mai uşori, înseamnă că ritualul nostru a funcţionat perfect.

Comentează